Page 1 of 1

Does OPIE work in FireFox 4 ?

PostPosted: Thu Mar 10, 2011 1:30 pm
by lassar
Does OPIE work in FireFox 4 ?

Re: Does OPIE work in FireFox 4 ?

PostPosted: Thu Mar 10, 2011 4:04 pm
by cbaker_admin
I will be working on OPIE next week (during spring break). I honestly haven't tried using the current release of OPIE with Fx4 yet.

Re: Does OPIE work in FireFox 4 ?

PostPosted: Wed May 04, 2011 6:00 pm
by tgm
Any progress on this one yet?

Tim

Re: Does OPIE work in FireFox 4 ?

PostPosted: Wed May 04, 2011 6:52 pm
by cbaker_admin
OPIE 3.0beta is in the works. It's close to a release, I just need to get FEBE patched up a little and I'll have the time.

Re: Does OPIE work in FireFox 4 ?

PostPosted: Tue Jun 28, 2011 6:44 am
by KEP
Just another fan saying, Looking forward to it! :)