Page 1 of 1

I've forgotten how to get OPIE to run

PostPosted: Wed Jun 28, 2017 12:17 pm
by JayUSA
Hello,

I installed OPIE two weeks ago, and it successfully saved my Firefox extension preferences at that time. Now I'd like to re-save my extension preferences, but I don't see how to do that. If I click on Tools > OPIE, it opens the OPIE preferences dialog box, but there is no "run now" option or similar in that dialog box. If I look in the destination/export folder there are no new backups of my extension preferences. Any advice would be appreciated, thanks!

JayUSA

Re: I've forgotten how to get OPIE to run

PostPosted: Wed Jun 28, 2017 12:35 pm
by cbaker_admin
Are you using OPIE or OPIE2? OPIE2 is the more advanced version and has more functionality than OPIE.

Click Tools > OPIE2 to open it. In the OPIE2 dialog box, select the "Export" tab. Then click "Get list", select the extensions you want and click "Export" button.

Re: I've forgotten how to get OPIE to run

PostPosted: Wed Jun 28, 2017 9:34 pm
by JayUSA
Thanks so much, Chuck! That solved it!!