"Unresponsive script" warning with Fx 3.6

Unpublished versions of my extensions for debug help.

"Unresponsive script" warning with Fx 3.6

Postby cbaker_admin » Sat Jan 30, 2010 6:16 pm

*** Try this first ***
In about:config there is a preference called dom.max_chrome_script_run_time that controls how long Fx waits before giving the "Script is busy" message. The default value is 20 seconds. Try changing it to "60" to see if that will eliminate the problem.

How to: Type about:config in the Firefox address bar. If you get a box that warns you about being careful, accept it to continue. Type (or paste) dom.max_chrome_script_run_time in the filter box. Double click the preference and change the value from 20 (usually) to 60. Close the tab. Perform a backup.

If you still get the "Unresponsive script" warning, try this:

Set the dom.max_chrome_script_run_time to 0 (zero). This essentially turns off the time limit. Perform a backup and time the number of seconds it takes. (If it takes more than five minutes or if the progress bar in the FEBE progress window starts moving again, abort the backup -- It's not working.) Set the dom.max_chrome_script_run_time to the number of seconds the backup took plus 10. For example, if the backup took 90 seconds, enter 100.


*** If that doesn't work ***
Install FEBE6.3 Debug. This special debug version will create a log of the items it is zipping. Depending on where the error is occurring, the log will display either the last backed up item or the item currently being backed up.

Please post the last item in the log. Maybe we can figure out a common denominator. It would also be helpful if you can figure out what the next item on the log would be. I'm not even sure this is possible, but by looking in your profile directory you might be able to find which entry comes after the last one in the log.


Fx 3.6 is supposed to be much faster than 3.5.7, but maybe some things (like nsIZipWriter - the XPCOM component FEBE uses) are actually taking longer than before.

Please post your results in this thread.
Chuck
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4427
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Return to Special debug versions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests