FEBE: Getting "Unresponsive Script" message in PM 28.9.3

My Firefox extensions that have been released for Pale Moon

FEBE: Getting "Unresponsive Script" message in PM 28.9.3

Postby VLM » Sun May 24, 2020 7:18 am

Hi Chuck,

Running PM 28.9.3. FEBE 10.4, Win 7

The last few times I've run FEBE in PM 28.9.x, it has seemed to hang at points along the way. A couple of times, it hung at about 94% completion and I aborted FEBE's backup. The backup itself seems complete and intact.

Today, I got the famous "Unresponsive Script" message indicating the location chrome://febe/content/febe.js:8185. So I wonder whether recent updates to PM might be causing a bit of a problem with FEBE 10.4. Have you received any other inquiries in this regard?

Thanks,
Elchanan
VLM
 
Posts: 156
Joined: Sun Nov 29, 2009 3:44 pm

Re: FEBE: Getting "Unresponsive Script" message in PM 28.9.3

Postby VLM » Sun May 24, 2020 7:19 am

Oh, BTW, FEBE did complete successfully today, after I clicked "Continue" in the Unresponsive Script dialog.
VLM
 
Posts: 156
Joined: Sun Nov 29, 2009 3:44 pm

Re: FEBE: Getting "Unresponsive Script" message in PM 28.9.3

Postby cbaker_admin » Tue May 26, 2020 12:04 pm

If FEBE is taking longer to complete, it is likely due to a large profile, a large number of installed extensions, and/or other computer activity. Firefox (and I assume Pale Moon) will display the "Unresponsive Script" message after 20 seconds of waiting. To resolve this, go to FEBE Options > Advanced > Miscellaneous > Advanced preferences > Chrome script timeout (seconds) and increase it to 60. You can increase this amount if need be.

You'll notice on the FEBE Results Report heading, there is a line that reads Total processing time: xx.xxx seconds. The script timeout setting should be at least twice the processing time to avoid the message. Since I have FEBE backing up three different profiles during a backup, I have mine set to 180 seconds.
Chuck
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4574
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: FEBE: Getting "Unresponsive Script" message in PM 28.9.3

Postby VLM » Tue May 26, 2020 7:22 pm

Thanks Chuck, I never knew about the timeout for the Unresponsive Script message. I've reset Pale Moon to 60 and FEBE to 180; FEBE now runs just fine.

Thank you!
VLM
 
Posts: 156
Joined: Sun Nov 29, 2009 3:44 pm

Re: FEBE: Getting "Unresponsive Script" message in PM 28.9.3

Postby VLM » Sun Nov 08, 2020 9:08 pm

Chuck, is the PM unresponsive script timeout setting called dom.max_script_run_time?

Thanks!
VLM
 
Posts: 156
Joined: Sun Nov 29, 2009 3:44 pm

Re: FEBE: Getting "Unresponsive Script" message in PM 28.9.3

Postby cbaker_admin » Sun Nov 08, 2020 10:11 pm

VLM wrote:Chuck, is the PM unresponsive script timeout setting called dom.max_script_run_time?


Yes, it is, but you don't have to set it manually. You can change the value in FEBE Options > Advanced > Miscellaneous > Chrome script timeout (seconds).

FEBE will temporarily use that value while backing up and set it back to what it was after the backup is completed.
Chuck
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4574
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: FEBE: Getting "Unresponsive Script" message in PM 28.9.3

Postby VLM » Mon Nov 09, 2020 8:06 am

Oh, I see, they are one and the same. Clear, thank you!
VLM
 
Posts: 156
Joined: Sun Nov 29, 2009 3:44 pm


Return to Pale Moon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron