Adjusting/Removing FEBE

"Firefox Environment Backup Extension" and "Compact Library Extension Organizer" discussion and bug reporting.

Adjusting/Removing FEBE

Postby Cavalier40 » Wed Sep 16, 2009 10:37 am

Dear Mr. Baker,

Someway, somehow I have downloaded your FEBE program. Due to my ignorance, I don't really understand what FEBE does. I don't even know what an "extension" is.

How do I remove FEBE from my computer?

How do I adjust FEBE so that it doesn't give me reports EVERY DAY? Can I adjust it so that it gives reports, oh say, once a month?

Many thanks,

Cavalier
Cavalier40
 

Postby cbaker_admin » Thu Sep 17, 2009 2:25 pm

You can uninstall FEBE by clicking Tools > Add-ons, find the entry for FEBE, click once to open it and then click "Uninstall".

There is a way to have FEBE backup only once a month and another option to not display the report at all. These options can be found in Tools > FEBE > FEBE Options.
Chuck
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4322
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Postby Cavalier40 » Sat Sep 19, 2009 10:55 am

Dear Mr. Baker:

Many thanks for the kindness of your reply. I have taken your advice and set my Options to NOT display the report.

I still don't know what an extension is, nor what FEBE does that is to my advantage, but I admire the giving forward attitude that you have and the intelligence, patience and dedication that you have used to create for others.

Best,

Ward
Cavalier40
 

Re: Adjusting/Removing FEBE

Postby cjinca » Sun Mar 25, 2012 2:38 pm

I have followed your instructions on how to remove FEBE. The word 'FEBE' was removed from my TOOLS menu but after restarting Firefox, FEBE is still in ADD-ON menu with the prompt that once I restart firefox it will be removed. I've repeated restart and even restarted computer but it's still there. Please help. Thanks, cj
cjinca
 

Re: Adjusting/Removing FEBE

Postby cbaker_admin » Sun Mar 25, 2012 2:53 pm

It usually means your extension database (the files that contain information about installed add-ons) has become corrupt.

There is a relatively easy fix. With Firefox closed go to your profile directory. From that directory, delete the following files (if they exits):

  • extensions.ini
  • extensions.cache
  • extensions.rdf
  • extensions.sqlite
  • extensions.sqlite-journal

When Firefox is next started, all the files will be rebuilt from scratch.
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4322
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: Adjusting/Removing FEBE

Postby cjinca » Wed Mar 28, 2012 8:44 am

thanks so much. I think it worked.
cjinca
 

Re: Adjusting/Removing FEBE

Postby FrenchAlain55 » Tue Aug 16, 2016 2:44 am

Hello, I come to you as a previous contributor, are your plug-ins still suitable for latest (48.0) Firefox on Mac OSX? No French UI?
I need to clean up a bit my configuration and transfer it to other computers. resolve potential conflicts… but I'm not a dev.
Best regards, Alain
FrenchAlain55
 
Posts: 1
Joined: Sun Mar 13, 2016 10:12 am

Re: Adjusting/Removing FEBE

Postby cbaker_admin » Tue Aug 16, 2016 2:41 pm

Yes, all of my current extensions will work with Firefox up to version 49.0a2. I'm not positive that all have fr locales available, but if they did before they should still have them now (no locale changes have been made to the UIs in quite some time).
Chuck
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4322
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA


Return to FEBE/CLEO

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron