FEBE 8.0 beta available for testing

"Firefox Environment Backup Extension" and "Compact Library Extension Organizer" discussion and bug reporting.

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby cbaker_admin » Mon Feb 10, 2014 12:59 pm

*** Bump thread ***

FEBE8.0beta5 is available.
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4392
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby cbaker_admin » Mon Feb 10, 2014 3:32 pm

@Bito

Please try the latest FEBE8.0beta5.
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4392
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby JBattin » Mon Feb 10, 2014 9:29 pm

I get the error in the image with beta 5
Attachments
FEBE_error.png
FEBE_error.png (70.09 KiB) Viewed 3462 times
JBattin
 
Posts: 30
Joined: Tue Oct 04, 2011 10:09 am

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby Bito » Tue Feb 11, 2014 1:21 am

cbaker_admin wrote:@Bito

Please try the latest FEBE8.0beta5.


Hi Chuck,
it seems that you're on the right track: After performing a backup with FEBE8.0beta5, my backup folder now finally has the name it should have:
In this case it is called "FEBE 2014 02-11 08.51.30"
:thumbup:

BUT, unfortunately, in the "FEBE Results Report" I still must read: "Total processing Time: NaN seconds" (see image)
:thumbdown:
Attachments
FEBE-Options2.jpg
FEBE-Options2.jpg (85.91 KiB) Viewed 3461 times
Bito
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 28, 2014 3:34 am

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby cbaker_admin » Tue Feb 11, 2014 5:58 pm

@JBattin

Do you get the message only when trying to install beta5? You could try downloading the file and opening it with Fx (File > Open file...).

@Bito

I know what the problem is and will fix it in the next release. Thanks.
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4392
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby JBattin » Tue Feb 11, 2014 8:14 pm

It downloaded and started the install fine. After that I upgraded Firefox to 27 and did an install and no error then, it installed fine. And it appears that it set the schedule this time, so no issues at this time.
JBattin
 
Posts: 30
Joined: Tue Oct 04, 2011 10:09 am

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby grbradt » Tue Feb 11, 2014 11:09 pm

I just upgraded from FEBE 7.3.0.1, testing beta 5 on Win 7 Firefox 29.0a2. Backup fails with this console message:

ReferenceError: rmDir is not defined febe.js:2623

I had cleared the settings.
grbradt
 
Posts: 11
Joined: Thu Nov 13, 2008 4:03 pm

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby cbaker_admin » Wed Feb 12, 2014 4:36 pm

@grbradt

Found the problem and fixed it. Thanks

FEBE 8.0beta6 ready for install from the top of thread.
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4392
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby grbradt » Wed Feb 12, 2014 8:06 pm

beta 6 working. Thanks.
grbradt
 
Posts: 11
Joined: Thu Nov 13, 2008 4:03 pm

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby FlyingHorse » Thu Feb 13, 2014 8:32 pm

I can't seem to get an ignore list in Beta 5 & 6 (I never tried Beta 4). Had no problem up to Beta 3 but now when I click "Get list" nothing happens. I tried to clear FEBE settings but had no success with that either until I ran Fx in elevated mode. So there might be something not directly related to the "Ignore list".

I'm running Fx 27.0 on Windows 8.1 Pro with MC x64. I have no idea at this point what troubleshooting steps I should take.
FlyingHorse
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 08, 2014 2:15 am
Location: Duluth, GA USA

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby Bito » Fri Feb 14, 2014 2:16 am

cbaker_admin wrote:@Bito

I know what the problem is and will fix it in the next release. Thanks.


With Beta6 the "NaN issue" on my German Firefox is solved. Thank you!
:clap:

On the other hand, I found another problem in the FEBE options (see image): When I try to set a user-defined backup, the button [Select...] obviously is out of order, since clicking the triangle on the right side results in NOTHING.
:-(
Attachments
FEBE-Options1_crop.jpg
FEBE-Options1_crop.jpg (36.47 KiB) Viewed 3431 times
Bito
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 28, 2014 3:34 am

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby cbaker_admin » Sat Feb 15, 2014 10:18 am

@FlyingHorse and Bito

I've been able to duplicate each problem and will write the fix this weekend. Thanks for the help!
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4392
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby darenhoff » Sun Feb 16, 2014 1:06 pm

:-D Again a tonns of thanks.
One problem I found with FEBE 8.0beta6 on FF27.0.1.
It is not backing up Bookmarks! - in HTML. But saving the .json!
Is HTML backup is removed ?

Regards and thanks again.
darenhoff
 
Posts: 30
Joined: Mon Jan 07, 2008 10:17 am
Location: India

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby eugenkss » Sun Feb 16, 2014 1:57 pm

I am working with beta6.

1) I confirm that (with bookmarks backup selected as json and html options), they are saved only in json format.

2) While the backup folder name and the processed time in the summary page now have correct time/date, the actual name of the results/report page (in the corresponding backup folder) has still got the name: "Results - FEBE NaN NaN-NaN NaN.NaN.NaN.html"


Btw, It's really good to see that FEBE is actively being worked on, and that you respond to the user feedback so quickly, Chuck!
eugenkss
 
Posts: 4
Joined: Fri Jan 31, 2014 10:45 am

Re: FEBE 8.0 beta available for testing

Postby cbaker_admin » Sun Feb 16, 2014 2:01 pm

Yes ... I am aware of both those issues and am working on them now. Beta7 will contain the fixes. Thanks for the info!
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4392
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

PreviousNext

Return to FEBE/CLEO

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests