Page 1 of 1

Using FEBE to switch from 32 bit Firefox to 64 bit

PostPosted: Sat Sep 16, 2017 8:16 am
by mchein
Hi Folks,
I'd like to switch from 32 bit Firefox to 64 bit. I'm thinking that if I use my FEBE backups the process will be much more "fun" (I won't have to waste a lot of time recreating the Basics (Bookmarks, etc.) nor the Add-ons which work with FF 64.
Is this possible??
Many thanks in advance... Mark

Re: Using FEBE to switch from 32 bit Firefox to 64 bit

PostPosted: Sat Sep 16, 2017 7:06 pm
by cbaker_admin
Yes, it will work. The difference between the 32 and 64 bit versions have to do with the executables, not your Fx profiles.

Re: Using FEBE to switch from 32 bit Firefox to 64 bit

PostPosted: Sun Sep 17, 2017 9:03 am
by mchein
Hi Chuck,
Many thanks for your quick reply. And, once again, even more thanks for FEBE!!!
I've been aware for some time that the 64 bit version will not except some of the add-ons which the 32 bit version still does. I'm sure I can live with that fact or, if I'm frustrated I could delete the 64 bit FF and then reinstall the 32 bit and run FEBE again to restore what I have now.
Mark