FEBE freezes in Waterfox 56.0

"Firefox Environment Backup Extension" and "Compact Library Extension Organizer" discussion and bug reporting.

FEBE freezes in Waterfox 56.0

Postby bege » Tue Dec 12, 2017 7:44 pm

With Waterfox 55 FEBE was working, after updating to Waterfox 56.0 FEBE freezes, sometimes already when trying to open the preferences, sometimes within the preferences window.
bege
 
Posts: 29
Joined: Fri Jan 22, 2010 9:39 am
Location: Germany

Re: FEBE freezes in Waterfox 56.0

Postby cbaker_admin » Wed Dec 13, 2017 4:33 pm

I cannot duplicate this. I upgraded to Wf v56.0.1 and FEBE works as expected for me.

Are you getting any FEBE related errors in the Browser Console (Ctrl-Shift-J, filter for 'febe'). If so, please copy/paste them in your reply.
Chuck
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4530
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

Re: FEBE freezes in Waterfox 56.0

Postby bege » Thu Dec 14, 2017 10:06 am

I recently have installed Linux Mint parallel to Windows 7 on my notebook. I am back on Windows at the moment and FEBE works correctly. The trouble was on Linux. As written only after updating to FF 56. I cannot test Linux today, I will come back to this topic after I've done.
bege
 
Posts: 29
Joined: Fri Jan 22, 2010 9:39 am
Location: Germany

Re: FEBE freezes in Waterfox 56.0

Postby luthlib » Fri Dec 15, 2017 9:43 am

Can confirm that this is occurring in Linux Mint 18.3 with Waterfox 56.0.1.

Hope there will be a fix somehow - FEBE is the one of the most important add-ons to Firefox/Waterfox.
luthlib
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 15, 2017 5:00 am

Re: FEBE freezes in Waterfox 56.0

Postby cbaker_admin » Fri Dec 15, 2017 6:10 pm

I installed Linux Mint 18.3 64bit ('Sylvia') on a virtual machine then installed Waterfox v56.0.1. I experienced the same problem - FEBE hangs when opening options. There are no messages in the error console to debug.

The problem is most likely with Waterfox 56. Another user reported similar issues with Mac High Sierra 10.13.1.
Chuck
cbaker_admin
Site Admin
 
Posts: 4530
Joined: Sun Nov 27, 2005 10:51 pm
Location: Glendale, AZ USA

The 56.* situation: a few key points

Postby grahamperrin » Fri Mar 02, 2018 3:00 pm

cbaker_admin wrote:… I experienced the same problem - FEBE hangs when opening options. There are no messages in the error console to debug.

The problem is most likely with Waterfox 56. …


Food for thought, a few key points, to the best of my recollection:

a) my earliest experience, I had limited success with FEBE with … probably Firefox 56.0

b) later, Waterfox 56.0 was based on Firefox 56.0.2

c) with FEBE added to a clean, new profile with Firefox 56.0.2 or any 56.* version of Waterfox, browser failure (after appearance of the FEBE options window) seems to be consistently reproducible – the browser either hangs completely, or crashes.

So I guess that a significant incompatibility with FEBE arose with either Firefox 56.0.1 or Firefox 56.0.2. Does anything in Mozilla's release notes offer a clue?

(My early limited success with FEBE with Waterfox 56.* was probably thanks to reusing the profile that was created by a pre-56.0.2 Firefox.)
grahamperrin
 
Posts: 36
Joined: Sun Nov 05, 2017 8:15 pm


Return to FEBE/CLEO

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests

cron